Naše stránky
z ostatních ročníků:

[ 2007 ]
[ 2007 ]
[ 2006 ]
- 2005 -
[ 2004 ]
[ 2003 ]
[ 2002 ]
[ 2001 ]

Ústecká koloběžka 2005




24hodinový závod družstev v parku na Severní Terase se koná

11.června 2005
od 12:00 hodin

Na našich stránkách můžete sledovat celý maraton minutu po minutě. Redaktoři časopisu TlachaPost Vám po celých 24 hodin přinášejí
  • horké novinky z trati
  • průběžné pořadí
  • fotografie
  • drby ze zákulisí
  • a rozhovory se závodníky, pořadateli a přihlížejícími celebritami
Podrobnosti o akci a organizátorech jsou na oficiálních stránkách Ústeckého koloběhu. Najdete tam i úplná pravidla soutěže.


Přijďte si zazávodit a vyzkoušet svoji fyzičku!
Nebo alespoň podpořte borce, kteří našli dost odvahy...

TOPlist


On-line kamery

Organizátoři závodu pro vás letos připravili dvě webové kamery!

Kamera 1 - pohled na start/cíl
Kamera 2 - mobilní, různé pohledy

(on-line kamerky byly vypnuty)



Koloběžkový maratón? Co to je?

Seriózní i recesně pojaté OPEN závody pro všechny lidi bez omezení věku a pohlaví, kteří se chtějí bavit a čas od času si dokazovat, že takovou jízdou na kolobežce se nemusí zrovna zblbnout a zvládne ji každý...

U nás v Ústí se jedná o 24 hodinový závod, při kterém se střídá 6 lidí na jednom stroji. Množství najednou ujetých kol zcela záleží na jezdcově vůli a zároveň zvůli jeho kamarádů. Závod se koná v parku sídliště Severní Terasa. Závodníci mají možnost postavit si na vyhraženém místě u trati přístřešky - DEPA.

To jestli družstvo má ambice vyhrát nebo se spíše pobavit - záleží jen a jen na vás. RECESI A STYLU SE MEZE NEKLADOU! WC a možnost opláchnutí závodníku je zajištena v místním gymnáziu. Možnost doplnění proviantních zásob je v nedalekém MEINLU, HYPERNOVĚ, okolních večerkách či benzinové čerpací stanici SHELL.



O těchto stránkách

Reportáže a rozhovory pro vás v minulých ročnících připravovali redaktoři školního časopisu TlachaPost. Postupem času se ale stále více věnují samotnému závodění; loni ujeli 320 kol (pouze v pěti lidech!) a skončili na 8.místě! V letošním roce se z důvodu absence vhodné koloběžky tým TlachaPostu nezúčastní a redaktoři se budou věnovat reportážím a zpravodajství.

Tyto stránky pro vás vytváří a závod průběžně sledují Pat a Mat, tj. Ondřej Černý a Honza Dunovský.