Kolobežky on-line
Internetové zpravodajství z Ústecké kolobežky 2003 Vám přináší školní časopis TlachaPost.




Naše stránky
z ostatních ročníků:

[ 2008 ]
[ 2007 ]
[ 2006 ]
[ 2005 ]
[ 2004 ]
- 2003 -
[ 2002 ]
[ 2001 ]

Tuto noru zapůjčilo doupě.net
Doplňky

off-line


18.6.
Středa
Dnes jsme tyto stránky přesunuli na adresu kolobeh.doupe.net a zároveň zprovoznili vzkazy.

16.6.
Pondělí
Během "on-line" a těsně po něm se nám různě v textu vloudilo pár (většinou drobných) chybiček, za pomoci dobrovolných recenzentů byly odstraněny. Jedno upozornění: Neošiďte sebe ani další o možnost vidět celé fotografie - ve fotogalerii totiž malé fotky představují jen výřezy, nikoliv zmenšeniny.
Neděle

15.06.2003


17:00
Neděle
Tak, fotky ze závěru závodu a předávání cen máte již možnost vidět na stránce. Počítáme ještě s několika drobnými úpravami, ale pravý život se na tyto stránky vrátí nejdříve za rok, kdy se pojede již 8. ročník Ústecké koloběžky. Přijeďte se zúčastnit nebo podívat. webmaster@gym-ul.cz

15:00
Neděle
Do fotogalerie přidáno několik dalších obrázků a z posledních sil dokončuji úpravu fotek z předávání cen. Pokud u toho neusnu, brzy se dočkáte...



12:40
Neděle
V části "Průběžné výsledky jsou nyní konečné výsledky letošní celkově 7. Ústecké koloběžky.

12:04
Neděle
Konec závodu. Výsledky zpracujeme a zveřejníme co nejdříve. Předávání cen se plánuje na 13. hodinu.

12:00
Neděle
Závodníci dojíždí poslední kola. Konec závodu bude přesně ve 12:04.


11:00
Neděle
Závod velmi jistě spěje ke svému závěru. Pořadí na prvních třech místech nezměněn (Dream Team, Drtiči, Spolchemie).

10:45
Neděle
Po obchůzce po docích doplňuji další informace... Bylo mi zakázáno citovat, tak si dovolím jen konstatovat, že někteří účastníci "jsou již poněkud unaveni".

09:58
Neděle
Je doplněna obrazová část tohoto webu. Já se vydávám pro další průběžné výsledky...

09:15
Neděle
Poslední závodníci našeho redakčního týmu balí svá "fidlátka". Jsou to profíci - mají splněno, tak nač dál čekat :-) Zároveň již odjel první webmaster a tak už jsem tu opuštěný... "Maminko, maminečko, nudle nééé..."

08:28
Neděle
Závodník týmu Orange 20 m po výměně v doku obrací svůj stroj a vrací se zpět. Důvodem je defekt zadního kola.

07:46
Neděle
Tým redakce časopisu TlachaPost splnil již kolem šesté své předsevzetí, tj. ujet dvojnásobný počet kol než v loňském roce. Nyní se již oddává odpočinku a sběru informací pro naše zpravodajství, v nohách mají 222 kol.

07:30
Neděle
Při stahování dat z počítače v cíli se dozvídáme nejžhavější novinky závodu:
"Všichni jsou odvázaní - nejvíce tkaničky." ... "Cedulky (rozuměj se startovními čísly na koloběžkách) dozrály a opadávají."

07:03
Neděle
Webmasteři vstávají z mrtvých a chystají vám nové průběžné výsledky.


04:33
Neděle
Odcházíme na (krátký) zasloužený odpočinek. Dobrou noc!


04:07
Neděle
Jezdec TlachaPostu hlásí: zhaslo osvětlení v celé spodní části trati! Začíná se sice rozednívat, ale zatím to nestačí...

03:59
Neděle
Přepsali jsme rozhovor se členem Dream Teamu; určitě stojí za přečtení. Jsou to reprezentanti ČR a pokoušejí se o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

03:22
Neděle
Sebevražedná kočka vběhla ve spodní části trati pod koloběžku! "Do piče, teď jsem přejel kočku", zařval vyděšený závodník.

02:52
Neděle
Tým č.22 (BMW, na 7.místě) má kolobrndu v troskách! Komu z vás kdy ve tři ráno upadlo kolo od koloběžky?

02:40
Neděle
Aktualizovali jsme průběžné výsledky, přepsali dva kratší rozhovory, doplnili fotogalerii. Voka se nám klíží, ale to nám nebrání v tom, abychom nerozesílali chudáky redaktory na další výzvědy.

02:10
Neděle
Moje aktivita výrazně vzrostla poté, co se před třemi hodinami (konečně :-)) "připotácel" druhý webmaster a začal mě povzbuzovat (a teď mi zakázal použít silnější výraz).

01:25
Neděle
Na nejexponovanějším místě trasy, v prudké zatáčce po sjezdu, rozbili nějací ožralové sklo. Pořadatelé trať vyčistili v rekordně krátké době, takže už je všechno v pohodě.

00:35
Neděle
Obešli jsme celou trať; nikde žádná mrtvola, nikde žádný kolovrak. Byla by to nuda, kdyby člověk nemusel co chvíli vyděšeně uskakovat z cesty těm bláznům.


Sobota

14.06.2003


23:25
Sobota
Tma už je úplná, bez svítilny to nejde. Teď nastává nejhorší období - z restaurací se vrací neosvětlení podroušení Evropané. Snad se to obejde bez karambolů.

22:15
Sobota
Na trati se objevili chrousti, cikánky a falešná cílová páska. Konec světa je nadohled!

21:52
Sobota
Horká jobovka: požár na velitelském stanovišti! Hlavnímu rozhodčímu chytnul vařič, bohužel (chci říct naštěstí) se ho podařilo uhasit (vařič). A taková to mohla být krásná katastrofa.

21:40
Sobota
Protože se už rychle stmívá, musí mít každá koloběžka světlo. Na trati to teď vypadá, jako když tam krouží ufouni.

21:10
Sobota
Pršet naštěstí přestalo tak rychle, jak začalo.


20:42
Sobota
Začalo pršet!!
Naštěstí to není tak hrozné. Aspoň se jezdcům nebude prášit od pneumatik a kibicům od hub.

20:25
Sobota
Jak je vidět z výsledků ve 20:00h, Dream Team ujel rovných 150 kol. Startovní pole se začíná roztahovat, rozdíl mezi prvním a posledním je už skoro dvounásobek!

19:20
Sobota
Závodníci z Upýr Teamu společně procházejí trať (viz fotogalerie), vedou koloběžku vedle sebe a nikam nepospíchají. Jsou v pohodě!

18:40
Sobota
Tým STS Chvojkovice Brod musí lepit pneumatiku. Je to škoda, protože se dlouho držel na dobrém 7.místě...

18:15
Sobota
Upýr Teamu definitivně upadlo zadní kolo. Upýři jsou ale drsoňové! Nevzdávají se a chtějí závod dojít pěšky s koloběžkou na zádech. Hej rup!

17:30
Sobota
Pořadatelé zametli trať, zřejmě abychom si v EU neudělali ostudu.
Týmu Bedýnka a spol. se lepí smůla na podešve: "už 2 kola jsme nepíchli, zato jsme teď zničili brzdu, takže šoupeme podrážky".

17:15
Sobota
Ošklivě vypadající havárie se stala rovnou před stanem pořadatelů - nepozorná divačka (asi tříletá) škobrtla a složila se matce přímo před očima. Řev pak ale vyburcoval závodníky k ještě většímu úsilí, takže slzy nebyly prolity nadarmo!

17:10
Sobota
V oficiálních pravidlech závodu stojí: "Protesty přijímáme pouze s tisícikorunou českou. Tisícikoruna vždy propadá ve prospěch pořadatele a všechny protesty jsou předem zamítnuty."
S částí týmu TlachaPostu uvažujeme o tom, že bychom se složili a vznesli protest proti tomuto pravidlu :-) Připojí se někdo? Bude to levnější!

16:55
Sobota
Řekl bych, že letos přibylo týmů, které to s maratonem myslí skutečně vážně. Rozdíly v čele tabulky jsou minimální, například třetí až pátý tým měl v 16h shodně 72 kol.
Všichni mlátí nohama o asfalt jako šílení...

16:05
Sobota
Aktualizovali jsme průběžné výsledky k 16:00h.
Dream Team jede naplno; chtějí překonat současný světový rekord, který je 568km/24hod. To nasazení byste museli vidět :-)

15:30
Sobota
Pan Ježek z Wolker Teamu má problémy s vazy v koleni a odstupuje...


14:10
Sobota
K dispozici jsou první průběžné výsledky (ze 14:00h).


13:50
Sobota
Už jen několik minut zbývá do uzavření volebních místností. Závodnící, kteří se ještě v referendu nevyjádřili, by myslím měli sebrat koloběžku a pádit k urně!!

13:39
Sobota
Rekordní čas právě zajel tým č.23 - jedno kolo za 2:51. Překonali nejlepší loňský čas o 2 vteřiny.

13:10
Sobota
Upýr Team svařuje rám. Ztráta na ostatní družstva roste, ale to se dá dohnat třeba přes noc... Během 20-ti minut by měli být zase na trati.

12:47
Sobota
Upýr Team má problémy se svým strojem! Podle zatím neověřených zpráv jim "slezla pneumatika" a rám se začíná bortit. Slídíme u jejich mechaniků, podrobnosti přineseme co nevidět.

12:30
Sobota
Vše zatím probíhá bez problémů - počasí je skvělé, technika funguje, organizace klape, závodníci jsou ještě plni sil...
(hlavně aby nám to vydrželo :-)

12:00
Sobota
Závod byl odstartován!
První kolo se běží (kromě dětských družstev), pak teprve proběhne první předání koloběžky - a vzhůru na trať!

Duben

2003


duben
2003
Už se to blíží! Slunce vystrčilo své hřejivé paprsky a je čas pomalu vytáhnout koloběžky, protože letošní 24-hodinový závod bude již brzy. Termín je stanoven na 14.-15.6.2003.